MOGUĆNOSTI DOSTAVE

Sve narudžbe se dostavljaju naredni radni dan, iznimno u slučajevima kada proizvoda nema na zalihama. U tim slučajevima se roba dostavlja unutar 3-7 radnih dana.

Narudžbe se dostavljaju putem HP expressa, a cijena za dostavu unutar Republike Hrvatske iznosi 35,ookn
Za narudžbe vrijednosti iznad 299,00kn je besplatna dostava!


MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Virmansko plaćanje – Kod izbora ovog načina plaćanja, e-mail adresu ćete dobiti potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa i poziv na broj na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Plaćanje pouzećem – Plaćanje pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.


Povratak na vrh