SPONSER

Vodeći švicarski brend u znanosti o hrani, čiji inovativni pogon i visokokvalitetni proizvodi čine SPONSER® vodećim na tržištu više od 30 godina. Olimpijski prvaci kao i rekreativci vjeruju SPONSER®-u. U suradnji s renomiranim sveučilištima, profesionalnim sportašima i liječnicima osmislili smo funkcionalne proizvode temeljene na najnovijim znanstvenim istraživanjima kako bi zadovoljili prehrambene potrebe svakog sportaša. Naši proizvodi pažljivo su proizvedeni i podložni su strogoj kontroli kvalitete.

Kontaktirajte nas!

Švicarska tvrtka SPONSER SPORT FOOD INC. osnovana je 1988. godine i uspješno je razvila visokokvalitetnu sportsku prehranu koja se prodaje pod robnom markom «SPONSER®». Kako bi ostao vodeći u švicarskoj industriji, SPONSER® ostaje u toku s najnovijim istraživanjima u sportskoj prehrani kako bi stvorio nove proizvode i poboljšao postojeće proizvode.

Proizvodi se testiraju ne samo u laboratorijima, već i na srcu i bubrezima tijekom više od 100 sportskih događaja koji uključuju više od 100.000 sportaša. Tako su naši proizvodi i sportaši uvijek korak ispred konkurencije.

Mnogi poznati sportaši vjeruju SPONSOR-u® i našim proizvodima. Naš širok raspon kupaca, bilo da su olimpijski prvaci ili rekreativni sportaši, predstavljaju vrijedan izvor povratnih informacija.

 

 

 

 

 

 

Povratak na vrh